Recension: Simple

Nu har det gått några veckor sedan jag började använda de här produkterna som jag köpte i Brighton. Jag har faktiskt gillat alla väldigt mycket! Eller ansiktsrengöringen (den i mitten) är min absoluta favorit och den produkt jag skulle kunna ersätta är ansiktskrämen för den gör inget speciellt. Jag har blandhy mot det torra hållet, så jag valde de som är "moisturising" (det finns för andra hudtyper också). Allt som allt kan jag rekomendera dom, men det är synd att de inte finns i Sverige. Men jag kommer nog beställa från England när dessa tar slut!

Nytt stativ!

Precis innan jag åkte till Lysekil gick mitt stativ sönder. Det går fortfarande att använda men är inte lika bra som när jag köpte det. Jag hade ändå inte förväntat mig att det skulle hålla så länge som 3 år för jag köpte det bara att ha "så länge" (jag köpte det på Lidl för 200 kr tror jag). Mitt gamla stativ fick stanna kvar på landet och nu har jag ett nytt!

Middag igår med Jonna

Jonna kom hit igår och vi fixade middag tillsammans. Det är ju riktigt skönt ute på kvällen så vi satt ute på balkongen och åt. Middagen bestod av Pasta Carbonara och vattnet serverades ur min nya mumin-kanna
RSS 2.0