Topp 10 under 100 kr

 
1. Maybelline Color Tatto - Det här är den perfekta vardagsskuggan! Man kan bara dra lite med fingret över ögonlocket och man får en fina skugga som håller hela dagen. Den som jag har är i färgen Pink Gold.
  99 kr
 
2. Isadora Wonder Nail - Om man letar efter ett bar lack under 100-lappen tycker jag verkligen att dessa är bäst. Den breda penseln gör att det är lätt att applicera och och formulan är lätt att arbeta med. Min favorit är Nr144 Icy Nougat som är väldigt naturlig men fin.
  69 kr
 
3. Tresemmé Naturals Balsam - Det är helt sjukt att detta balsam inte innehåller några siliconer för det gör mitt hår så mjukt! Det är en stor flaska också som man kan riktigt länge.
  99 kr
 
4. ELF Blush - Jag tror många vet hur billigt alla produkter från ELF är. Vissa saker är bra och andra är mindre bra, men deras blush är pigmenterat och lätt att använda. Dessutom tycker jag att förpackningen är fin för att vara så billig. Den som jag har är i färgen Pink Passion.
  45 kr
 
5. Nivea Ansiktsmask Honung - Jag älskar verkligen att ha ansiktsmask. Det får mig att slappna av. Dagen efter jag använt den här har min hud en fin lyster! Gillar också att det är två appliceringar i en förpackning.
  20 kr
 
6. Carmex läppbalsam - Min räddare mot torra läppar! Visst har den en konstig lukt, men jag har vant mig, och visst känns det konstigt på läpparna, men det har jag också lärt mig vid. Jag har provat många läppbalsam men det här måste vara min favorit någonsin!
  39 kr
 
7. ELF Complexion Brush - En till favorit från ELF! Deras studio-borstar är riktigt bra och mjuka. Perfekta om man är nybörjare och inte har råd att lägga så mycket pengar på borstar! Kan även rekomendera de andra studio-borstarna som är lika mjuka.
  45 kr
 
8. Batiste Dry Shampoo - Jag har nog gått igenom minst 5-6 olika märken av torrshampo, både dyrare och billigare, och det här är verkligen min favorit. När det är kris är det här superbra! Men det torkar ut min hårbotten så jag kan inte använda det för ofta.
  69 kr
 
9. Mavala Cuticle Remover - Under några år har jag gillat att ta hand om mina naglar och den här är en viktig del av min nagelvårdsrutin. Man målar på det här på nagelbanden och på bara någon minut är de hur lätta som helst att putta ner!
  70 kr
 
10. NYX Butter Gloss - Jag hatar läppglans! Klibbigt och håret fastnar hela tiden i läpparna. Men det här läppglanset är skönt att ha på sig och är riktigt återfuktande. Det som jag har är i färgen Créme Brulee.
  75 kr
  linn

     bra tips!! :DNamn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar: