5 fakta om mig

Jag tänkte att det kan vara kul att skriva ner lite fakta om mig. I inlägget om mig så går jag inte jättedjupt i saker om mig. Men i det här inlägget kan du lära känna mig lite mer!
 
 
Jag är en googlare. Om det är något som jag inte vet så söker jag upp det. Det har kommit sedan jag skaffade min första smartphone och kan söka upp vad jag vill vart jag än är.
 
Jag älskar att lyssna på podcasts. Det är perfekt att lyssna på när man är ute och går eller ligger på stranden. Just nu lyssnar jag mycket på Fredagspodden, men jag gillar också Michaela och Dashas podd. En annan sak som är bra är att man kan lyssna offline så man kan lyssna även när man är utomlands.
 
Jag gillar att vara organiserad. Jag vill ha allt uppskrivet i min kalender, ha ett städat rum och gärna ha en att-göra-lista över saker som måste genomföras. Ibland kan jag hålla det här och iband blir allt en enda röra. Men folk runt omkring mig tycker nog att jag är väldigt organiserad medan jag bara kan se hur jag kan utvecklas ännu mer.
 
Jag gillar teknik. Nya program att arbeta med är nog det roligaste som finns! Jag har börjat digitalisera mig själv i skolan genom att anteckna på iPaden osv. 
 
Jag har fobi för småkryp. Usch jag hatar dom! Spindlar är värst... Det har gått så långt att mamma tycker jag ska gå i terapi för att bli av med min fobi.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar: